Nézze!! The West Side Story (Filmek, 2021) online ingyen magyarul | INDAVIDEO

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

West Side Story (2021) teljes film magyarul szereplők szereposztás premier videa online filmek sorozat megjelenés cinema city mozicsillag filmvilág2 indavideo ingyen letöltés filminvazio. Letöltés West Side Story Teljes Filmet 2021 — letöltés West Side Story NetFlix Full Movie | töltse le a West Side Story filmet ingyen és jogilag korlátlan | Letöltés West Side Story térség letöltése West Side Story | HD Videa | Avi | YouTube | 4K | MAGYAR WEBRIP | VIDEA | 720p-1080p HD

„West Side Story”: szereplők, megjelenési dátum, előzetes és minden, amit a Steven Spielberg musicalről tudunk


Nézz ide >> https://bit.ly/3pRdYpU

West Side Story


West Side Story előzetes

 

● West Side Story teljes film magyarul
● West Side Story szereplők
● West Side Story szereposztás
● West Side Story premier


A „West Side Story” színpadi és filmes klasszikus remake-je Steven Spielberg első musicalpróbája.

Steven Spielberg szinte mindent megtett, amit Hollywoodban megtehet, egy kivételével, de ezt a West Side Story remake-jével letörli a listáról . A West Side Story természetesen a Tony-díjas Broadway-darab, amelyből Oscar-díjas musical lett, amelyet ma már nemcsak az egyik legjobb musicalként tartanak számon, hanem a valaha készült legjobb filmért folytatott beszélgetésben is. 

Spielberg nagy kihívás elé néz első musicaljével , de nehéz tagadni, hogy Hollywood egyik legnagyobb rendezője káprázatos ötlet egy ilyen filmhez hihetetlenül magas lécet feltenni.

Mielőtt megnézné Spielberg West Side Story- ját , itt van minden, amit a filmről tudunk.


Mi a "West Side Story" cselekménye?

A West Side Story először 1957-ben készült a Broadway számára. A Leonard Bernstein zenéjével, Stephen Sondheim szövegeivel és Arthur Laurents könyvével a West Side Story a tinédzserek, Tony és Maria tiltott szerelmének története. Míg barátaik és családtagjaik rivális utcai bandákban, a Jetekben és a Sharksban vesznek részt, akiket etnikai hátterük választ el, a fiatal pár megpróbálja titokban folytatni románcát. Az eszkalálódó feszültség azonban azt fenyegeti, hogy boldogok lesznek.

Ihlette Williams Shakespeare Rómeó és Júlia , a West Side Story hozzáteszi bevándorlási szempont, mint Mária és a cápák valamennyi jégeső Puerto Rico; valami, amit a forgatókönyvíró Tony Kushner valószínűleg eljátsz az új forgatókönyvben.

Természetesen olyan klasszikus dalokat is tartalmaz, mint az „America”, „Maria”, „Tonight” és „I Feel Pretty”.

Kik szerepelnek a "West Side Story" szereplőgárdában?
Spielberg West Side Story szereplőgárdája felismerhető hollywoodi sztárok és friss arcok keveréke. A film főszereplője Ansel Elgort Tony szerepében és az újonc Rachel Zegler Maria szerepében. Zegler a West Side Story- val debütál, miután a bejelentett 30 000 latin színész között szerepel, akik meghallgatásra jelentkeztek a filmre. Elgort leginkább a Baby Driver és a The Fault in Our Stars című filmekben játszott szerepeiről ismert .

Más nagy neves szereplők közé tartozik Ariana DeBose, aki az elmúlt néhány évben a The Prom , a Hamilton és a Schmigadoon szerepeivel tört ki ! , mint Anita, Maria legközelebbi barátja és bizalmasa. Rita Moreno, aki eredetileg az 1961-es West Side Story- ban Anitaként alakította és kapott Oscar-díjat, szintén szerepel Spielberg remake-jében, ezúttal Valentina új karaktereként, aki Doki, annak a boltnak a menedzsere, ahol Tony dolgozik, újragondolása.

Íme egy összefoglaló a szereplőgárda további kulcsfontosságú tagjairól:

David Alvarez – Bernardo Vasquez
Mike Faist – Riff 
Josh Andrés Rivera – kínai 
Ana Isabelle – Rosalia 
Corey Stoll - Closet hadnagy 
Brian d'Arcy James – Krupke tiszt 
Curtiss Cook – Abe 
Csolak Kevin - Diesel 
Ezra azt jelenti, hogy bárki 
Ben Cook - Szájdarab 
Sean Harrison Jones – Akció 
Patrick Higgins - Baby John 
Paloma Garcia Lee – Graziella 
Maddie Ziegler – Velma 
Mikor lesz a "West Side Story" megjelenési dátuma?
A 20th Century Studios filmje, a West Side Story az ünnepek előtt fog megjelenni, mivel a film bemutatási dátuma december 10. Megjelenése után a West Side Story kizárólag a mozikban fog játszani, mivel a Disney (amely a 20th Century Studios tulajdonosa) hivatalosan bejelentette, hogy 45 napos időszakot biztosít a többi 2021-es filmre . 

A világjárvány idején a Disney a Disney Plust és a Hulu- t használta sok filmjének bemutatására, mivel a mozik vagy bezártak, vagy a közönség nem létezett. Ebbe beletartozott a Disney Plus Premier Access is , amely során a Disney olyan filmeket adott ki a streaming szolgáltatáson, mint a Black Widow és a Jungle Cruise ugyanazon a napon, mint a mozikban, egyszeri 30 dolláros díj ellenében.

Mivel azonban az emberek az oltóanyag kibocsátásával kezdtek visszatérni a mozikba, a Disney a legutóbbi Marvel-filmjét, a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendáját exkluzív színdarabot adta a mozikban, és a munka ünnepének hétvégi kasszarekordjával jutalmazták. és a második héten ismételt győzelmet aratott. Ez valószínűleg arra ösztönözte a Disney-t, hogy a West Side Storyt és a többi megmaradt filmet exkluzívan bemutassa a mozikban.

Van "West Side Story" előzetes?

Eddig megjelent néhány West Side Story előzetes , de most szeptember 15-én jelent meg egy új , amit alább láthattok. Ez az előzetes Rachel Zegler Mariára helyezi a reflektorfényt, miközben bemutat néhány hihetetlenül kinéző zenei számot is, amelyeket Spielberg és legénysége készített. 

„West Side Story” értékelések
A kritikusok Steve Spielberg West Side Story- ját énekelték . A filmet frissen minősítették a Rotten Tomatoes-on, a jelenlegi 94%-os pontszámmal, valamint a Metacritic-en 86-ot ért el (ugyanaz, mint az 1961-es elődje), és elnyerte az oldal "Kihagyhatatlan" jelölését.

Todd Gilchrist a West Side Story-ról a What to Watch című kritikájában a filmet "diadalmas, társadalmilag releváns frissítésnek nevezte, amely bemutatja Steven Spielberg izgalmát álmai musicaljének színpadra állítása miatt, miközben egyúttal céltudatot is kínál – ha nem is feltétlenül jelentést" annak a látszólag könyörtelen volatilitásnak, amely az elmúlt (vagy két) évet meghatározta."

A pozitív kritikák mellett a West Side Storyt is díjazták már. A National Board of Review Rachel Zeglert választotta az év legjobb színésznőjének, és felvette a West Side Storyt a legjobb filmek listájára.

Mikor lesz elérhető a "West Side Story" streamelése?
Mivel a West Side Story exkluzív moziban indul, 2022-ig nem lesz lehetőség a film otthoni streamelésére. A film 45 napos exkluzív bemutatója 2022. január 24-én ér véget.

Ha elérjük ezt a dátumot, nem világos, hogy a West Side Story hol és mikor lesz elérhető streamelhető vagy igény szerinti videokölcsönzésre, de minden valószínűség szerint a Disney Plus-on vagy a Hulu-n is megjelenik.

Addig is a West Side Story 1961-es verziója már elérhető az HBO Max-on .

 

 

West Side Story teljes film magyarul
West Side Story szereplők
West Side Story szereposztás
West Side Story premier
West Side Story videa
West Side Story online filmek
West Side Story megjelenés
West Side Story teljes film
West Side Story cinema city
West Side Story teljes film magyarul videa
West Side Story teljes film
West Side Story teljes film magyarul videa
West Side Story teljes film magyarul online filmek
West Side Story teljes film magyarul mozicsillag
West Side Story teljes film magyarul filmvilág2
West Side Story teljes film magyarul indavideo
West Side Story teljes film magyarul ingyen
West Side Story teljes film magyarul letöltés
West Side Story teljes film magyarul filminvazio

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments