Nézze!! The King's Man: A kezdetek (Filmek, 2021) online ingyen magyarul | INDAVIDEO

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

King's Man: A kezdetek (2021) teljes film magyarul szereplők szereposztás premier videa online filmek sorozat megjelenés cinema city mozicsillag filmvilág2 indavideo ingyen letöltés filminvazio. Letöltés King's Man: A kezdetek Teljes Filmet 2021 — letöltés King's Man: A kezdetek NetFlix Full Movie | töltse le a King's Man: A kezdetek filmet ingyen és jogilag korlátlan | Letöltés King's Man: A kezdetek térség letöltése King's Man: A kezdetek | HD Videa | Avi | YouTube | 4K | MAGYAR WEBRIP | VIDEA | 720p-1080p HD

„The King's Man”: Megjelenés dátuma, szereplők, előzetesek és minden, amit eddig tudunk a „Kingsman” előzményéről


Nézz ide >> https://bit.ly/3DXA1QN

King's Man: A kezdetek


King's Man: A kezdetek előzetes

 

● King's Man: A kezdetek teljes film magyarul
● King's Man: A kezdetek szereplők
● King's Man: A kezdetek szereposztás
● King's Man: A kezdetek premier


Még több oxford, egyedi öltöny és őrült kém akció. Itt van minden, amit a Király emberéről tudunk!

Ahogy egy nagy ember egyszer megkérdezte: "Háború, mi, mire jó?" Nos, a válasz nagyon sok nagyszerű történet, ha más nem is.

Rengeteg nagyszerű film készült a világháború alatt, de Matthew Vaughn feldobja az előzményeket A király emberével, a rendkívül népszerű Kingsman filmsorozat előzményével . A filmet Vaughn rendezte, és Vaughn és Karl Gajdusek forgatókönyvén alapul . A korabeli kémdráma egy hatalmas, Ralph Fiennes vezette szereplőgárdát mutat be, és a Kingsman szervezet megalakulásának történetét meséli el, az első világháború hátterében.

Abban az esetben, ha egy szikla alatt élt, a Kingsman franchise egy független hírszerző ügynökség történetét írja le, amely olyan feladatokat lát el, amelyekkel a kormányzati titkosszolgálatok gyakran túl lassúak vagy túl kompromittáltak ahhoz, hogy megbirkózzanak vele. Ennek alapján a képregény A titkosszolgálat által Mark Millar és Dave Gibbons , a Kings-man sorozat egyik legnépszerűbb akciófilm franchise az elmúlt évtizedben. Az első filmet, a Kingsman: The Secret Service 2015-ben mutatták be, majd egy folytatás követte Kingsman: The Golden Circle címmel.két évvel később, 2017-ben. Mindkét filmet Matthew Vaughn rendezte, és jelenleg egy háromfilmen is dolgozik. De mielőtt ez megjelenne, várjuk az előzményfilmet.

Lehet, hogy nem a Kingsman 3, de a The King's Man minden bizonnyal a kedvenc helye lesz minden rajongó számára, akik már alig várják a franchise további darabjait. A Kingsman rajongók pedig nagyon-nagyon régóta várnak az előzmény megjelenésére. De a hosszú sorozatos késések ellenére most úgy tűnik, hogy a film végre megtörténik. Ezért összeállítottuk ezt a praktikus útmutatót, amely összegyűjti mindazt, ami eddig kiderült A király emberéről , a megjelenés dátumától és az előzetesektől a cselekmény- és szereposztási információkig. Öltözzetek hát, ügynökök, és ne feledjétek: a modor teszi az embert!


Nézze meg a The King's Man's Trailer-t

Az első teaser trailer a The King Man megjelent július 15-2019 A rövid klipet tartalmaz egy montázs néhány ragyogó jelenetek és egy kommentár: Ralph Fiennes' jellegű. Ezt követte az első hivatalos előzetes , amely 2020. szeptember 30-án jelent meg, és röviden bemutatja a főszereplőket. 2020. június 21-én megjelent egy második előzetes (melyet fentebb is megtekinthet), amely jobban szemlélteti a film árnyas gonosztevőit. A film Red Band előzetesét 2021. augusztus 26-án adták ki, amely egy hosszabb pillantást vet a film Raszputyinra, az egyik kulcsgonoszra.

Ezeken az előzeteseken kívül két másik promóciós videó is megjelent. Az első, egy különleges megjelenés 2021. július 6-án jelent meg, és a Kingsman franchise örökségére fókuszál. A videó a korábbi Kingsman- filmek klipjeit egyesíti az előzmény szekvenciáival, és a főszereplőkkel és a stábtagokkal készült interjúkkal tarkítva.

A második, a "Rogues" című videó 2021. október 22-én jelent meg, nagyobb hangsúlyt fektetve a főszereplőkre. Ez a videó felfedi hőseink nevét, és kijelenti, hogy "Itt az ideje, hogy az oxfordiak szélhámosokká váljanak", utalva a Kingsman: The Secret Service "oxfordok, nem brogues" sorára .

Mikor van a The King's Man szabadulási dátuma?

A The King's Man jelenleg a tervek szerint 2021. december 22-én érkezik a mozikba, éppen karácsonyra. Ez több mint két évvel a film eredeti bemutatója után.

A film premierjét eredetileg 2019. november 15-re tűzték ki, majd elhalasztották, először 2020. február 14-re, majd 2020. szeptember 18-ra. Aztán beütött a COVID-19 világjárvány, és a filmet ismét elhalasztották február 26-ra. 2021. Azóta a filmet többször mozgatták a megjelenési ütemterv szerint, mielőtt végül az aktuális dátumra tűzték volna. Bármilyen szerencsével, ez is kitarthat.

Azok számára, akik szívesebben néznek otthon filmeket, a The King's Man egy 45 napos exkluzív mozifilm után érkezik meg digitálisan. Tehát ha még sokáig vár, kényelmesen nézheti a filmet a kanapéjából.

Ki szerepel a The King's Man szerepében?

A King's Man meglehetősen kiterjedt és sztárokkal teli szereplőlistával rendelkezik. Mivel a film egy előzmény, nem láthatjuk Taron Egertont és Colin Firth- et a korábbi filmek rendkívül népszerű szerepeiben. Ehelyett Ralph Fiennes és Harris Dickinson alakítják a főbb szerepeket.

További fontos leadott tagjai közé Gemma Arterton , Rhys Ifans , Matthew Goode , Tom Hollander , Daniel Brühl , Djimon Hounsou , Charles Dance , Aaron Taylor-Johnson , Aaron Vodovoz , Todd Boyce , Branka Katic , Valerie Pachner , Olivier Richters , Stanley Tucci , Neil Jackson , Joel Basman , Ross Anderson , Alison Steadman , Robert Aramayo ,Alexandra Maria Lara és Tiago Martins .

Kik a The King's Man főszereplője?

A Király embere egy sor új karaktert tartalmaz mindenféle háttérrel. Először is vessünk egy pillantást hőseinkre:

Ralph Fiennes játssza Orlandót, Oxford hercegét. A Kingsman szervezet alapítója, a Duke félelmetes harcos és stratéga.

Harris Dickinson alakítja Conradot, egy Európában megsérült fiatalembert, akit beszerveznek a szervezetbe. Taron Egerton Eggsyjéhez hasonlóan Conrad az újonc, akinek a szemén keresztül megismerkedhetünk a film világával. Alexander Shaw játssza a Conrad fiatal változatát.

Gemma Arterton Pollyként, a Kingsman egyik ügynökeként jelenik meg. Nem értelmes ember, éles humorérzékkel.

Djimon Hounsou játssza Sholát, egy másik Kingsman ügynököt, aki a herceg szolgálatában dolgozik.

E karaktereken kívül a filmben Aaron Taylor-Johnson is szerepel Lee Unwin szerepében. Lee volt Eggsy apja, de nem világos, hogy ez ugyanaz a karakter, vagy az Unwins korábbi őse.

A film főgonosza egy árnyas figura, akit csak vastag skót akcentusáról és "A juhász" címéről ismerünk. Vannak olyan elméletek, amelyek szerint a Pásztor Morton kapitány titkos kiléte lesz, akit Matthew Goode alakít. Mortont Tristanként is emlegették, jelezve, hogy legalább a Kingsman ügynökeként indulhat.

A filmhez megerősített többi gonosztevő között számos történelmi személy szerepel. Ezek közül a legkiemelkedőbb Grigori Raszputyin (akit Rhys Ifans alakít) és Mata Hari (Valerie Pachner). Raszputyin egy orosz misztikus és önmagát "szent embernek" vallotta, aki jelentős befolyást gyakorolt ​​a cárra. Mata Hari egy holland egzotikus táncos és udvarhölgy volt, akit azért ítéltek el, mert az első világháború idején a németek kémje volt.

További történelmi személyiségek, akikről kiderült, hogy feltűnnek a filmben (gonosz és egyéb), többek között Daniel Brühl, mint Erik Jan Hanussen osztrák mentalista és publicista, Charles Dance a brit hadsereg rangidős tisztjeként és Herbert Kitchener háborús államtitkárként, Aaron Vodovoz pedig Felix Jusupov orosz arisztokrataként. , Todd Boyce mint amerikai iparos és pénzember, Alfred DuPont úr, Branka Katic mint Alix cárnő, II. Miklós cár felesége és Robert Aramayo mint Gavrilo Princip, a boszniai szerb diák, aki meggyilkolta Franz Ferdinánd főherceget és elindította az első világháborút.

Emellett a hírek szerint Tom Hollander hármas szolgálatot is teljesít: V. György királyt, II. Vilmos császárt és II. Miklós cárt, az Egyesült Királyság, Németország és Oroszország akkori uralkodóit alakítja.

Mikor volt a The King's Man forgatása?
A The King's Man fő fotózása 2019. január 22-én kezdődött az Egyesült Királyságban. A filmet Olaszországban is forgatták. Legalább néhány jelenetet Torinóban és Venaria Realében forgattak 2019. április 24-től.

Mikor és hol játszódik a Király embere ?

A Király embere az első világháború idején játszódik, konkrétan valamikor az 1910-es években. Az első világháború a történet háttere és kulcsfontosságú hajtóereje, a hősök és a gonosztevők egyaránt megpróbálják befolyásolni a háború menetét. A trailerből ítélve sok lesz a mozgás, így várhatóan több helyszínen is szerepel majd a film a kontinensen.

Mi a Király emberének cselekménye?
A King's Man a Kingsman szervezet eredettörténeteként szolgál, és felfedi, hogyan született meg a titkosszolgálat az első világháború borzalmai közepette. Orlando, Oxford hercege hozta össze a Kingman-ügynökök első generációját, amely egy titok mesterkedései ellen dolgozik. gazemberek összecsapása, akik pokolian arra törekszenek, hogy a háborút haszonszerzésre használják fel. Matthew Vaughn a The King's Man és a készülő Kingsman 3 közötti összefüggésekre is utalt .

Íme a hivatalos szinopszis a 20th Century Studios jóvoltából:

"Miközben a történelem legrosszabb zsarnokainak és bűnözőinek gyűjteménye összegyűlik, hogy háborút tervezzenek milliók kiirtására, egy embernek versenyt kell versenyeznie az idővel, hogy megállítsa őket. Fedezze fel a legelső független hírszerző ügynökség eredetét A király emberében."

Úgy tűnik, hogy a film megőrzi a klasszikus Kingsman- ízt gonosz ötletekkel és világuralom cselekményeivel, miközben érdekes történeti történeteket sző. A rajongók régóta vártak erre az izgalmas előzményre, és reméljük, beváltja ígéretét.

 

 

King's Man: A kezdetek teljes film magyarul
King's Man: A kezdetek szereplők
King's Man: A kezdetek szereposztás
King's Man: A kezdetek premier
King's Man: A kezdetek videa
King's Man: A kezdetek online filmek
King's Man: A kezdetek megjelenés
King's Man: A kezdetek teljes film
King's Man: A kezdetek cinema city
King's Man: A kezdetek teljes film magyarul videa
King's Man: A kezdetek teljes film
King's Man: A kezdetek teljes film magyarul videa
King's Man: A kezdetek teljes film magyarul online filmek
King's Man: A kezdetek teljes film magyarul mozicsillag
King's Man: A kezdetek teljes film magyarul filmvilág2
King's Man: A kezdetek teljes film magyarul indavideo
King's Man: A kezdetek teljes film magyarul ingyen
King's Man: A kezdetek teljes film magyarul letöltés
King's Man: A kezdetek teljes film magyarul filminvazio

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments